V VOTEM !!!!

Vine a dir-ho alt i clar: volem votar!

El 29 de juny al Bages la ciutadania s’activa.

No som súbdits, som ciutadans. I volem votar.

El 29 de juny, a Manresa, a la Plaça de la Reforma, de les 10 del matí a les 2 de la tarda, tots els bagencs i bagenques ens activarem per exigir el Dret a Decidir. Perquè no som súbdits, som ciutadans, i volem votar.

Cap persona no és plenament lliure si el seu poble no ho és. Catalunya vol decidir lliurement el seu futur polític i cap mur ens impedirà arribar fins a les urnes. Votar és la solució. Cal que tots els demòcrates exigim el dret a poder votar per saber què vol la majoria del poble català. I que tots ens comprometem a acceptar el resultat que surti de les urnes. Així és com es demostra qui és veritablement demòcrata i qui no.

El Votem!!! serà un acte per manifestar el nostre suport a les forces polítiques partidàries de la consulta. Els hi demanarem que no defalleixin i que caminin amb pas ferm i sense vacil·lacions. Els hi direm que volem votar i que no pararem fins a aconseguir-ho.

El cor de Catalunya torna a bategar amb força per donar l’ impuls definitiu al dret a decidir.

” Vine a dir-ho alt i clar: Volem votar! “

VOTEM!!! L’ACTE DEL BAGES PEL DRET A DECIDIR

T’esperem a Manresa el 29 de juny, ajuda’ns a fer-ho possible

Farem el mosaic de la V amb tots vosaltres i un espectacle amb moltes sorpreses

També fira d’entitats, productes de la terra i de país

Geganters, grallers, bastoners, tabalers, castellers,  grups de teatre, corals i altres arts de teatre de carrer

T’hi esperem.

Cal que compreu el  lot  “samarreta + gorra” per poder fer el mosaic

 > Programa de l’acte que es farà a la plaça de la Reforma de Manresa

*

Manifest Votem!!!

Un 80% dels catalans vol votar per poder decidir el futur polític de Catalunya. En això coincideixen la majoria de les enquestes publicades. Però en democràcia, més important que les enquestes i fins i tot que les manifestacions al carrer, són els vots. I el Govern de l’Estat espanyol no ens vol deixar votar, amb l’excusa que no pot fer-ho. És mentida. Jurídicament no hi ha cap impediment, i si políticament es volgués no hi ha només una via sinó diverses per poder consultar els catalans.

Votar és la solució. Cal que tots els demòcrates exigim el dret a poder votar per saber què vol la majoria del poble català. I que tots ens comprometem a acceptar el resultat que surti de les urnes. Així és com es demostra qui és veritablement demòcrata i qui no. Perquè, ara i aquí, aquesta és la qüestió: ser o no ser demòcrata.

A l’Estat espanyol li hauria de fer vergonya no deixar votar, no deixar expressar lliurement un poble que reclama poder fer recompte, tal com es fa en democràcia: votant. Després d’un debat lliure i plural, cal comptar quines són les opcions preferides, i fer possible la voluntat de la majoria. Ni més ni menys. Com es va fer a Canadà, com es farà a la Gran Bretanya.

Estem a un pam d’aconseguir-ho. Sabem que som molts els qui volem votar i hem de ser plenament conscients de la nostra pròpia força, la força de la democràcia, i no defallir fins que ho aconseguim. Ara que tot s’accelera, ens cal molta calma, però també valentia i persistència, i estar més actius que mai.

Cap persona ni cap poble ha de justificar perquè vol ser lliure. La llibertat no és negociable. Volem triar lliurement el nostre futur polític. Volem votar, i no pararem fins a aconseguir-ho!

 *

Suport a Jaume Sastre