Roda premsa VOTEM!!! 12/06/14

Imatges roda de premsa Votem!!! a la plaça de la reforma de Manresa

Rodadepremsa_votem Rodadepremsa_votem_1 Rodadepremsa_votem_2 Rodadepremsa_votem_3 Rodadepremsa_votem_4 Rodadepremsa_votem_jaume_dastre

PRESENTACIÓ ACTE “VOTEM !!!!”

NOTA DE PREMSA

Aquest migdia a la Plaça de La Reforma de Manresa s’ha fet l’acte de presentació als mitjans de l’acte “VOTEM !!!!” que , organitzat per les entitats adherides al Pacte del Bages pel Dret a Decidir, es farà el proper dia 29 de juny, a partir de les 10 del matí, a la mateixa plaça.

En nom del Pacte, el seu representant Pere-Joan Cardona ha donat la benvinguda als assistents i ha posat de relleu l’extraordinària empenta que ha assolit el Pacte amb més de 200 entitats adherides. Després, en representació d’aquestes entitats, ha parlat en Francesc Archs, president del Col.legi d’Enginyers Tècnics Industrials, qui ha comentat que en un país normal aquesta actes ja no caldria fer-los atès que el Dret a Decidir, com a dret fonamental que és, hauria de ser respectat i tolerat tal com passa en altres països. Seguidament, L’Antoni Bozzo, coordinador de l’acte, ha explicat la seva estructura.  L’acte començarà de bon matí amb la formació de cinc caravanes de cotxes que sortiran de les capçaleres dels sis eixos viaris de la comarca (Cardona, Navàs, Oló, Moià, Monistrol de Montserrat i Castellfollit-Maians). Aquestes caravanes portaran a Manresa la gent de la comarca. Un cop a la ciutat, marxaran, junt amb els manresans i manresanes que s’hi afegeixin, cap a la plaça de la Reforma mitjançant tres cercaviles en les que hi participaran diferents entitats de cultura popular. A la Plaça de la Reforma, les entitats adherides al Pacte participaran en un acte molt espectacular i carregat de simbolisme. Seguidament hi haurà un torn de parlaments que obrirà l’alcalde de la ciutat; també comptarem amb la presència d’algun mediàtic. Finalment, els assistents a l’acte faran un gran mosaic en el que hi destacarà la “V” de Votem.En Jordi Pesarrodona ha explicat la part artística de l’acte, que comptarà amb moltes sorpreses des de la confecció d’un mur en el que hi participen les entitats adherides al Pacte del Bages pel Dret a Decidir a escultures humanes  i grups de teatre, corals i altres arts de teatre de carrer, representaran escenes relacionades amb el dret a votar, l’acte comptarà també amb l’actuació d’algun grup de música. també durant el mati al carrer Alfons XII hi haurà una fira amb parades  de productes varis nacionals i de productes de la terra.

Pacte del Bages pel Dret a Decidir