Parades

Benvolguts firaires,

Amb motiu de la celebració, el proper dia 29 de juny, de l‘acte reivindicatiu “VOTEM!!!”, ens adrecem a vosaltres amb la finalitat de convidar-vos a participar a la Fira, tot exposant i oferint els vostres productes.

L’acte central tindrà lloc a la plaça de la reforma de Manresa i la Fira es desenvoluparà al llarg del matí en ple  barri antic de Manresa, Carrer Alfons XII i Plaça de la Reforma. Per tal de sol·licitar el dret de participació amb una parada a l‘acte “VOTEM!!!”, caldrà omplir la butlleta (“document sol·licitud firaries” si sou un establiment i “document sol·licitud entitats” si sou una entitat), essent requisit imprescindible remetre-la abans del dia 25 de juny degudament complimentada. Per a la instal·lació d’una parada es pacta un preu en funció dels metres lineals que s’ocupen (a excepció de les entitats sense ànim de lucre).

El preu per a la parada de 3 metres lineals és de 50€ i per a la parada de 6 metres lineals és de 80 € i inclou en tots dos casos dos packs de samarreta i barret per a participar en el mosaic que farem a la Plaça de la Reforma.

Caldrà ingressar l’import total (segons tres o sis metres lineals) al número de compte titularitat de l’organització- a excepció de les entitats sense ànim de lucre-:

Titular: “Comissió de marxandatge i parades”
Núm. de compte: ES10 0081 0200 29 0002729177

Envieu-ho per correu electrònic a: SÒNIA VALL i JOSEP MARIA PINTÓ parades@votem.eu

A l’espera que hi decidiu la vostra participació, agraïm la vostra atenció i aprofitem l’avinentesa per saludar-vos ben cordialment.

document sol·licitud firaries
document sol·licitud entitats (entitats amb o  sense ànim de lucre)